Frontline Management Ltd velger Metizoft's IHM løsning

Frontline og Metizoft har inngått en rammeavtale på inspeksjoner og oppdatering av Inventory of Hazardous Materials (IHM).

“Vi er veldig fornøyde og ydmyke over å være eksklusiv partner innen imøtekommelse av miljøkrav for Frontline. Dette samarbeidet viser at de er strategiske i sine valg når det kommer til fremtidige krav, som nå er en realitet,» sier Gry Cecilie Sydhagen, CEO hos Metizoft.


IHM-rammeavtalen inkluderer flåten av oljetankere i Frontline Ltd. og flåten av tørrlastskip i Golden Ocean – og omhandler dermed totalt 180 skip.

Frontline er et verdensledende oljetankrederi med fartøy i VLCC, Suezmax og Suezmax OBO-klassene – og fokuserer hovedsakelig på transport av råolje. De har kontorer i Bermuda, London, Glasgow, Oslo og Singapore.

Metizoft CMO Øyvind Sundgot and CEO Gry Cecilie Sydhagen

Golden Ocean er et verdensledende tørrlastrederi med fartøy i Panamax, Capesize og Ultramax-klassene. Selskapet har kontorer i Bermuda, Oslo og Singapore.

«Metizoft har på vegne av mange store aktører i bransjen bevist at vi kan håndtere både inspeksjoner og oppdatering av Inventory of Hazardous Materials. Vi ønsker å møte kravene på vegne av rederier,» avslutter Sydhagen.

For ytterligere spørsmål angående denne avtalen, ta kontakt med markedssjef Øyvind Sundgot – Tlf: 41 77 77 55, E-post: oyvind.sundgot@metizoft.com.

Sist oppdatert 08. mars 2023

Related topics