ESG kontrakt: Sanco Shipping

Vi utvider vårt samarbeid med Sanco Shipping: Ved å ta i bruk vårt Metizoft ESG-rapporteringsverktøy, har de nå valgt hele tre tjenester fra Metizoft.

Sanco Shipping har signert en ESG-avtale med Metizoft AS. Vårt samarbeid med Sanco går tilbake til 2015 da de signerte med oss for IHM (Inventory of Hazardous Materials: Liste over skadelige stoff ombord i skip). De tok også i bruk vår kjemikalieløsning i 2017. Dette er dermed den tredje løsningen fra Metizoft for Sanco Shipping.

A photo of the teams from Metizoft and Sanco Shipping on the balcony of the Sanco headquarters. Pictured: Fredrik Muren, Sindre Lia and Øyvind Sundgot from Metizoft, and Tommy Bøe, Rudy Amundsen, Sigurd Helsem Sævik and Ivar Slettevoll from Sanco.
Solid samarbeid: Sanco Shipping har vært en verdsatt kunde siden 2015. Fra venstre: Fredrik Muren, Sindre Lia and Øyvind Sundgot from Metizoft, and Tommy Bøe, Rudy Amundsen, Sigurd Helsem Sævik and Ivar Slettevoll from Sanco Shipping.

Komplett bærekraftsrapport

ESG står for de tre hovedkategoriene i bærekraftsrapportering. Det omfatter ikke bare utslipp og virkninger på miljøet (E for Environment), men tar også hensyn til helse, sikkerhet og arbeidstakerrettigheter (S for Social), samt ansvarlig forretningspraksis (G for Governance).

ESG-rapportering er avgjørende for at selskaper skal kunne vise sin forpliktelse til bærekraft, håndtere risiko, tiltrekke investeringer og skape langsiktig verdi for alle interessenter.

Image showing a simplified visual of a workflow for our ESG software. Explore the benefits of our solution at esg.metizoft.com or book a meeting with one of our experts for a full demo.
Over: Forenklet visning av en arbeidsflyt i vårt ESG-verktøy. Utforsk fordelene med vår løsning på esg.metizoft.com eller kontakt en av våre ESG-eksperter for en demo.

Tidsbesparende automasjon

Vår ESG-programvare hjelper våre kunder til å spare mye tid ved å automatisere tidkrevende prosesser for innsamling av data som er nødvendig for å lage ESG-rapporten. Dette vil også spare dem kostnader da de kan frigjøre ressurser til å bruke andre steder. Live automatiserte oppdateringer kan også vises på deres nettside hvis ønskelig.

Metizoft sørger for at våre kunder alltid er i samsvar med reglene. Det kan være vanskelig å følge med på forskrifter i stadig endring, men vi sørger for å holde dem oppdatert. Kontinuerlig oppdatert data gjør det enkelt å spore KPI-er, og dette vil hjelpe til med å nå de målene som er satt.

Omfattende samarbeid

«Vi har hatt et langt og godt forhold til Sanco og er takknemlige for at de fortsetter å ha tillit til oss og tjenestene våre. Vi setter pris på våre lokale partnere og ønsker å fortsette det gode samarbeidet og vokse sammen. Etter å ha jobbet med Sanco på IHM siden 2015 og kjemikalieløsning siden 2017, er vi stolte over at de nå også blir en del av vår ESG-løsning,» sier Øyvind Sundgot CMO i Metizoft.

Sanco er en ledende leverandør av høykvalitetsløsninger for seismikkbransjen med en flåte av spesialbygde fartøy av høy standard. De er en lojal kunde på 3 av våre hovedtjenester, med avtaler for IHM (Inventory of Hazardous Materials), kjemikaliesystem og nå også ESG.

Sanco Sword
Seismikkfartøyet Sanco Sword

«Vi er glade for å dele at vi vil samarbeide med Metizoft på vår ESG-rapportering. Åpenhet, og det å gjøre vår del for miljøet og arbeidstakerene våre, er viktig for oss. Metizoft har bevist over tid at vi kan stole på dem,» sier Tommy Bøe, teknisk leder i Sanco Shipping.

Etterspørselen etter ESG fortsetter å stige over hele verden, og behovet for mer bærekraftige løsninger øker. Sanco er en av de som tidlig tar ansvar og setter et godt eksempel for resten av bransjen. Verft og leverandører til den maritime industrien vil også i økende grad måtte rapportere om ESG, og vår løsning vil være ideell for disse kundene også.

For mer informasjon:

Øyvind Sundgot
CMO, Metizoft AS

E-post: oyvind.sundgot@metizoft.com
Telefon: +47 41 77 77 55

Sist oppdatert 16. feb. 2024

Related topics